16 okt. 2010

16/10 Från det ena till det andra

Då var vi hemma igen och det har varit jetlag hela dagen, trög i huvudet och trött trots att kroppen är på högvarv. Humöret är på topp och resan gick kanon, det blir inte mycket gjort här just nu men jag planerar framåt mot nya äventyr. Redan nästa lördag är det dags för något jag aldrig testat, 50km trailrun står på schemat och jag måste börja testa lite prylar nu i veckan.


Jag har all utrustning jag behöver men måste ut i skogen och kolla så att allt funkar som det ska. Min Mobex-ryggsäck användes flitigt i New York och jag är väldigt nöjd med den. Den är lätt och sitter kanon på ryggen men vet fortfarande inte hur den är att springa med, till promenader är den dock super.


Sedan är det både vätskesystem och mina nya trailskor från Newton som jag är väldigt spänd på. Första känslan av skorna var dock som vanligt när det gäller passformen med Newtons, som en strumpa utan något som klämmer eller gör ont. Dessutom tycker jag dom matchar min gula rygga väldigt bra och nu har jag bestämt mig för att skorna ÄR snygga :).

Skorna ska också få sig en omgång med impregnering då jag har en känsla av att det kan bli ganska vått och lerigt nästa lördag. Jag håller dock tummarna för en solig och krispig dag, precis som denna dagen har varit. Ser verkligen fram emot ett nytt och annorlunda lopp nu där jag inte kommer sätta upp något tidsmål, jag ska bara flyta på och ha en skön dag i fin natur.

2 kommentarer:

Therese sa...

Matchande prylar är ju alltid roligt. :) Och jag tycker att Newtontrailskorna ser supertjusiga ut.

Hörde förresten att de måst dra om banan för Markusloppet pga älgjakten. Knasigt. Man kan ju tycka att jaktgalningarna kunde låta bli att pilla på avtryckarna i en enda dag så att ett gäng fredliga löpare kunde få springa som de ville.

Daniel sa...

Kul att gillar skorna :) Dammodellen är också riktigt snygg fast dessa skorna är nog lite klumpiga för dig som är van vid Inov X-Talon (heter dom så?) Dom där röda du hade på bloggen såg riktig fina ut :)

Lite störigt det där med banan pga av älgjakten. Har ju aldrig sprungit banan innan så jag vet inte vad jag missar men vi kommer nog missa en massa fin natur tyvärr :(