10 jan. 2011

Svettig kväll

Jag laddade riktigt hårt ikväll och fick till ett pass som verkligen satt där det skulle! Började med 40min styrka där jag körde ganska tungt för överkroppen, höll högt tempo mellan övningarna så jag fick upp lite puls. Måste säga att träningen går grymt bra och jag känner mig urstark, tog i så det knakade tills kroppen darrade som ett asplöv och det var en skön känsla. Kroppen skriker efter mer och gillar verkligen allt jag utsätter den för just nu!

Sedan dök min fru upp på gymmet och jag tog en kort paus innan vårt gemensamma spinningpass. Det var andra gången jag körde spinning och nu var det med också med en annan instruktör. Passet var ganska annorlunda mot det förra och denna gången blev det betydligt mer backar och man satt också mindre på sadeln. Förbannat segt hela vägen och det kändes som vi mest cyklade i sirap fast det var samtidigt roligt med variation mot förra passet. Precis som sist gillade jag verkligen att man kunde ta i så det skrek i kroppen utan att det kändes som att något skulle gå sönder. Jag svettades floder och jag inte kände mig så urstark längre, det blev precis den där urladdningen jag ville få ikväll.

Slutkörd!

Nu blir det till att bromsa ner mig lite ytterliggare med dom där förbannade sprutorna jag håller på med. Inte kul när man är på G men jag behöver nog bromsa träningen lite ändå så jag inte kör på för hårt nu när det känns så fint. Jag brukar ta lugna pass dagen efter min medicin då kroppen inte alltid går att pressa på max, imorgon blir det därför betydligt lugnare. Kanske bra att jag tar dessa sprutorna varannan dag och pulserar min träning därefter trots allt, det går ju riktigt bra nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte bara tipsa om min utlottning som jag har på bloggen just nu.

Daniel sa...

Jag tittar in!