19 feb. 2011

Där kom kvittot

Under dagen har träningsvärken från gårdagens pass kommit smygande och jag brukar se detta som ett kvitto på att jag utmanat mig själv under passet. Jag gillar inte ha träningsvärk som gör sådär jätteont och jag tror heller inte det är så bra, men lite sådär lagom utan att man behöver grina illa när man rör sig gillar jag.

Idag har jag en planerad vilodag så det passar perfekt och jag har bara tagit det lugnt och ätit gott. Sitter nu och väntar på att brödet vi fick förra helgen ska bli klart i ugnen, tänkte köra några skivor Västerbottenost på det tillsammans med lite annat gott att äta och sedan en film på det. Undrar om denna kan vara något?Har också under dagen fått tag på senaste numret av Runners World där jag hunnit läsa artikeln som handlar om mig själv. Jag vet sedan innan vad det står där men har inte sett det färdiga resultatet med bilder och allt. Tycker det ser jättebra ut och vill tacka Ingmarie för att du är så duktig på att få ner mina ord i text!

Sako blev glad och förvånad över att se sig själv i RW!

7 kommentarer:

Jesper Scheutz sa...

Jepp mycket bra artikel och passa på att njuta av det nybakta brödet. Jag har ännu inte fått in mina i ugnen så det lär ta en stund till innan jag får njuta.

Ha en trevlig helg och krama på Sako från mig.

Peace Love och Löparskor!

Sofie RW sa...

Det var faktiskt det bästa med detta nummer! Hoppas Sako också gillade artikeln!

Helena sa...

Den här ska jag försöka få tag i på tisdag i Lund då jag (äntligen) ska få min behandling. Köper alltid "Kadens", en cykeltidning, var fjärde tisdag och njuter av samtidigt som jag får mitt dropp. Men denna gång ska jag köpa DIN tidning och läsa med spänning. Snacka om att ligga en nära om hjärtat! Väl på sin plats med lite nybörjarlöptips också, som jag hoppas det finns i tidningen då det börjar bli dags... Sako ser ut att vara en cool kille :-D

Ha en fin fortsatt helg nu!

Ingmarie sa...

Tack själv Daniel för att du ville dela med dig! Att brödet blir gott tvekar jag inte en sekund på! Filmen vet jag inte men förväntar mig en recension. :-)

Daniel sa...

Jesper - Hoppas dina bröd blev lika goda! Har gett Sako en kram från dig! ;)

Sofie - Roligt att du gillade artikeln! Sako var nöjd med bilden ;)

Helena - Roligt och bra att du äntligen ska få din behandling! Kolla så du får tag på rätt nummer då jag tror det gamla kan finnas kvar på vissa hyllor. Det ska vara numret med Magnus Norman på omslaget ;).
Sako är cool fast det är en tjej ;) Sako är ett japansk flicknamn men det är inte vi som döpt henne till det och du är inte den första som tror hon är en han ;).
Ha själv en fin söndag!

Ingmarie - Brödet blev kanon, verkligen!!! :) Gillar man snygga och välspelade filmer är denna riktigt bra, utspelar sig bla i Dalarna! :) Den är dock lite speciell och ingen action-film om man tror det. Du hade nog gillat den! Vi gillade den! :)

Christer sa...

Baguett med vitlökssmör gratinerad med västerbottensost är ruskigt gott.

Daniel sa...

Det låter verkligen gott Christer! Måste testas! Tack för tipset!