21 feb. 2011

((((vibrerar))))

Benen känns fina idag trots att jag körde hårt igår, trodde att senaste tidens skavanker skulle kännas men det är klart över förväntan och det gör mig glad. Det blev inget spring idag men jag fortsätter ösa på med mer styrka efter fredagens urladdning. Körde 30min rygg, axlar och armar med bra tryck och sedan gick jag över till Powerplaten för ytterliggare 30min med core och stretch.


Måste säga att jag har verkligen fastnat för det här med Powerplate och efter förra veckans naprapatbesök fick jag ännu mer tändvätska att vibrera. Min naprapat diggade min bålstyrka som jag fått nu sedan jag började med PP, har kört ca 2 pass i veckan sedan jul och det märks också i löpningen. Kul när man märker så tydliga resultat!

Plattan känns också som ett bra alternativ till dom här lugna återhämtningspassen då den får igång cirkulationen i benen. Det känns nästan som jag kan "vibrera bort" tuffa pass som sitter kvar i kroppen och det är ganska häftigt. Känner mig alltid återhämtad efter ett pass på plattan och det blir ett bra komplement nu när jag inte vill köra för mycket mängd då mitt högerben inte är 100%. Har ni inte testat Powerplate innan så gör det, ni kommer märka skillnad i löpningen!

9 kommentarer:

Andrej sa...

Oj, spännande. Jag har precis kört bosu och det är också bra, men det vet du ju redan.

John sa...

Har alltid längtat efter att få testa på PP, dessvärre är avsaknaden av entreprenörer ganska stor i Jönköping. Om vi har tur vågar en av de sextiofem gymägarna att spränga gränserna och ta in en PP lagom till årsskiftet 2015-16.

Får väl lägga mig på telefonen och be någon ringa upp annars...

Adam Crona sa...

Jag får nog lägga in en PP på önskelistan på gymmet där jag tränar. Till dess får jag köra vår egna massagestol här hemma =) den vibrerar ganska bra den med =)

Ingmarie sa...

Jag har abstinens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daniel sa...

Andrej - Bosu är kanon fast den här plattan bränner bra mycket mer i magen än bosun. Ser kanske inte mycket ut för världen på bild men skenet bedrar. Testa när du får tillfälle! :)

John - Dom enda i Jönköping som har PP verka vara Hudoteket som tar ganska saftigt betalt. Gå dit och pruta! ;)

Adam - Haha! Ja testa kör lite core på massagestolen och berätta om det funkar! ;)

Ingmarie - ((((abstinens))))
Kan dom inte bara sponsra dig med en platta!? Du har ju gjort massvis med reklam för den där! :)

Christer sa...

Jag tycker bara vibraplattan känns äcklig

Daniel sa...

Det går ju att köra på olika frekvenser Christer. Vissa kan man må lite "funky" av så testa gärna lite olika om du ger dig på det igen. Men du har kanske redan testat detta? ;)

Suzan sa...

NIce!

Daniel sa...

Har du aldrig testat så gör det Suzan! :)