19 mars 2011

Nästan en repris

Lördagen blev nästan en repris på förra lördagen och jag började med att jobba över mellan 06:00-12:00. Som jag skrev förra lördagen så har jag en förmåga att alltid jobba över när det är fint väder, detta gällde även idag! Det är just därför jag väljer att börja redan 06:00 för att inte hela dagen ska gå eftersom det alltid är fint väder som sagt. Nästa gång jag ska jobba över säger jag till i god tid här på bloggen så vet ni att ni kan planera in uteaktiviteter. ;)

Jag gjorde en deal med mig själv i torsdags att jag skulle ha vilodag idag eftersom jag körde hårt på gymmet igår, tror ni det funkade när solen strålade?

Nix! Precis som förra lördagen blev det på med lite kortare tights också ut bara! Körde 10km med flyt i prattempo vilket innebär att jag ska kunna sjunga med i musiken i iPoden eftersom jag oftast inte har någon att prata med. ;)


Sen kan man diskutera om 44min på milen är lugnt eller inte med det var fjäderlätta ben idag och nu kommer verkligen kompensationen efter att jag lättat lite på löpmängd och intensitet. Riktigt häftigt!

Nu ska grillen igång precis som förra lördagen!

Så skönt med lite värme!

8 kommentarer:

Andrej sa...

Det är ändå positivt när det är svårare att avstå träning än att träna.

Helena sa...

Härligt :-D

Ingmarie sa...

Ditt sjungtempo är mitt tröskeltempo...

Jesper Scheutz sa...

Kan fortfarande inte tro att vi lever i samma land, möjligen kan jag sträcka mig till att vi lever under samma sol =)

Sjung vidare av hela ditt hjärta, Peace Love och Löparskor!

anneliten sa...

Jag har varit lite off i bloggvärlden och missat Vilja och Klara. Det var precis det jag såg i bilden från stranden - din fru såg gravid ut på något sätt. Alltså inte tjock, bara förväntansfull. Ja, jag vet inte. Jag hoppas verkligen verkligen att något av de lyckliga sluten slår in. Har nära kompisar som både gått igenom IVF och efter många försök lyckats och sedan adopterat ett syskon. Sätt persen i båda processerna på mycket nära håll. Ni är starka ni två! Krama frugan från mig.

Daniel sa...

Andrej - Så rätt så! ;)

Helena - :D

Ingmarie - Säg till nästa gång du ska köra trösklar så kommer jag och sjunger för dig ;)

Jesper - Det är ett långt land!

Anneli - Tack för fina ord! Du hade rätt i det du misstänkte ;)
Helt klart kommer detta sluta gott och det ska bli spännande att se hur det slutar. Lite jobbigt mellan varven bara men vi fixar detta!
Jag ska ge en kram, kram tillbaka!

Ingmarie sa...

Jag tänkte fråga om du ville faktiskt. :-) Ska jag skriva en låtlista? ;-)

Daniel sa...

Du kommer skratta sönder ditt tröskelpass om jag ska sjunga! ;)