28 apr. 2011

Mitt mest lästa inlägg

Det har snart gått 2 år sedan jag startade min blogg och det har blivit strax över 800 inlägg och bloggen är nästan uppe i 100 000 sidvisningar. När jag kollar lite statistik så kan man tro att det mest lästa inlägget borde handla om träning men det mest lästa inlägget handlar om en uppblåsbar bubbelpool. Förutom bloggens namn är det också just "uppblåsbar bubbelpool" som får flest sökträffar som leder in på min blogg. Lite lustigt kan man tycka och nu står vår "kändispool" uppe på däcket igen!


9 kommentarer:

Thomas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Thomas sa...

MYCKET lustigt! :-)
Hos mig är det "Morton" som toppar statistiken..

MALIN sa...

Hos mig är det fejspuk. Har slutat bli förvånad över att någon som är stor nog att använda och förstå google tror att det stavas så även efter google frågat "menar du...?"

Staffan sa...

Ha ha, roligt, Du får döpa om bloggen till "Daniels bästa sol-och badtips" :-)

besöksstatistiken är ju lätt men hur får du fram vilket inlägg som är det mest lästa och vilka sökord som leder till din blogg, är det något Google-verktyg?

Adam Crona sa...

Ja, inte verkar det som dem söker på träning =) hos mig ligger moccabryggare i topp . Kaffe måste man ju ha både före och efter lopp.

Daniel sa...

Thomas - Hehe! Morton har jag som tur är aldrig skrivit om ;)

Malin - Haha! Det var verkligen udda!

Staffan - Japp, får ta och ändra namn nu!
Om du går in under statistik på dina blogginställningar så finns där lite olika flikar högst upp. Väljer du den som heter "trafikkällor" och kollar längs ner så får du sökorden där. Välj också att den ska visa statistik under "hela tiden". Under fliken "inlägg" hittar du sedan antal sidvyer på dom mest lästa inläggen.

Adam - Kaffe är viktigt så det där är fullt förståeligt! ;)

Staffan sa...

Tack Daniel, det var ju lite intressant, sökorden hos mig var inte så övverraskande olika varianter av "4:30", "4:30-fart", "Fyra och trettio" i topp ihop med mitt namn och den något överraskade söktermen "hur fort cyklar man"....Det mest lästa inlägget (endast senaste året verkar räknar) var en kort resultatuppdatering från när jag slog personbästat 1:26.50 på halvmaran i september, dock "bara" 16 kommentarer på det inlägget, den längre race rapporten hade många fler.

Helena sa...

Hehe, den där ser lagom inbjudande ut för en svettig cyklist ju :-D

Daniel sa...

Staffan - Bra att infon hjälpte! Lustigt det där med statistiken ;)

Helena - Det finns gott om klor i den! ;)