20 maj 2011

Gult och grönt blir det!Jag har ångrat mig när det gäller skoval inför morgondagens terränglopp! Skrev ett inlägg förra veckan att jag skulle dra på mig mina Puma Roadracers men det har regnat i veckan vilket gjort att jag nu tänkt om och kör gul-gröna trail-Newtons istället. Jag vet att vi ska ner och plöja runt vid Mölle Mosse, där var redan lerigt när vi sprang för två veckor sedan och nu lär det inte vara bättre. Banläggaren som var med och sprang nämnde något om att dom kanske skulle lägga om banan ifall det blev för sankt där. Jag tror dock det ska ganska mycket till för att dom ska göra detta då vi inte har samma uppfattning om vad som är sankt.

För mig som är asfaltsprimadonna går gränsen vid ankeln och för tävlingsledaren som dessutom verkar ha en sadistisk sida ska det nog minst vara midjehögt och fara för livet innan han funderar på annan sträckning. Kan tillägga att detta är samma personer som låg bakom Ladonia Mountain Trophy vilket säger en del...När det gäller banan så är det inte orientering det handlar om utan det är snitslad bana annars hade jag varit riktigt nervös! Den kommer vara den tuffaste jag sprungit på hittills och banläggaren trodde på en vinnartid runt 55min trots att den bara är 12km lång. Jag vet att det kommer en del duktiga orienterare så det ska bli intressant att se vad dom kommer springa den på. Något jag också vet är att min snabba bloggvän Marcus som gör milen på 32min ska springa och jag tror dom kommer få jobba för att hänga på honom!

Själv vet jag inte riktigt vad jag ska säga om min satsning, inte mitt område detta med terräng men jag har gjort en liten laddning och känner mig i grym form. Det kommer bli roligt och som vanligt kommer jag inte spara på krutet!

Vill också passa på att önska alla som springer Göteborgsvarvet imorgon ett stort lycka till!

7 kommentarer:

Therese sa...

jag är inte så lite avundsjuk på dig! Hade det inte varit ett Varv i vägen hade jag också varit på Kullaberg imorn. Verkar hur kul som helst. Hoppas du får en fin dag, och lycka till!!

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till i morgon och hoppas du slipper de midjehöga vattenhålen! Kör hårt och ha så kul!

Andrej sa...

Lycka till!

Lennart sa...

Lycka till Daniel och det här måste vara ett roligt lopp som variation.

Verkar påminna lite om Tjurruset.

MVH

Linda sa...

Lycka till! Ska bli kul att höra hur det gick. Och om du var tvungen att simma i lervällingen eller ej:)

Adam Crona sa...

Lycka till Daniel, synd att man inte kan vara på två ställen samtidigt =)

Daniel sa...

Therese - Lite synd att det krockar med Vavet, det är ju nästan hemmaplan för dig! ;)

Anna - Tack! Det kommer bli spännande och jag ska springa fort och försiktigt! ;)

Andrej - Tack! :D

Lennart - Tack! Det är mycket därför jag springer detta loppet. Just för att få ett litet "break" från den andra löpningen. Behövs ibland! ;)

Linda - Vi får väl se när och om jag kommer hem...hehe. Nej så farligt är det inte och det kommer en berättelse... ;)

Adam - Det är synd, såg att några av dina klubbkompisar ska springa. Hoppas det inte krockar nästa år och lycka till tillbaka!