9 maj 2011

Vilken måndag!


Det blev en riktigt lyckad måndag som började tidigt på gymmet! Jag körde ett liknande pass som i fredags och hade samma fina tryck i kroppen. Denna gången lyckades jag dock lägga band på mig själv och spenderade även lite tid på Powerplaten för core-övningar. Totalt blev det 60min och jag fick en kanonstart på dagen!


Jag skrev om backar i förra inlägget och idag var det bara att verkställa planen att bli bättre på backar, varför vänta? Därför blev det snabbt in i bilen efter gymmet och ut i den härliga Bokskogen där jag körde en tröskel på Torups kuperade milspår. Förutom att jag fortfarande hade lite träningsvärk från passet ute på Kullaberg så flöt backarna på riktigt fint! Tror nästan det blev nytt pers på milspåret trots att det "bara" var tröskel idag? Å andra sidan har jag aldrig testat maxa på milen där ute men det kommer i sommar!


Sedan hem igen för att ringa en massa samtal samt softa lite på det soliga trädäcket för att sedan baka kladdkakemuffins till kvällens föräldrakurs. Kursledarna har bestämt att vi ska turas om att ta med fika och idag var det vår tur. Alla överlevde mitt kakbak och det blev ännu ett intressant kurstillfälle med mycket matnyttigt, en riktigt lyckad start på veckan!

Statistik från dagens pass2 kommentarer:

anneliten sa...

Tänk att det ska fikas i tid och otid! Tur att man tränar bort en del energi.

Daniel sa...

Hehe! Fikan är alltid viktig! ;) Varje kurstillfälle varar 3½ timme så även om det kan bli fööör mycket fika ibland så är det ett välkommet inslag. Jag har plats till det! ;)