15 juni 2011

Färdig med testerna!


Efter en förmiddag med tester och prover är jag nu klar med alla hälsopapperna som ska upp till Rättsliga Rådet för att bedöma mina framtidsutsikter som adoptivförälder. Jag får dock vänta tills nästa vecka innan jag kan skicka iväg pappren då ett av provsvaren tar lite tid. Det bör inte visa något fel då jag tog samma prov i vintras och detta provet hade egentligen funkat men nu kunde vi inte hitta det i journalen så det fick bli ett nytt.

Testerna idag gick kanon och läkaren kunde konstatera att jag var i bra form och gick igenom besiktningen utan anmärkningar med plus i kanten. Förutom min ms har jag också något som heter Hypotyreos som inte ser bra ut i pappret men det är väldigt vanligt och inget farligt på något sätt. Har medicinerat för detta i snart 10år och det är inget konstigt. Blev också nöjd med läkarens bedömning angående detta så nu är båda mina orosmoln borta. Liksom specialistläkarens intyg angående min ms kommer även detta pappret vara på "min sida" och allt känns riktigt bra!

Jag var väldigt orolig före hälsotesterna och att sommarsemestern som börjar nästa vecka skulle bli en riktigt nagelbitare över Socialstyrelsens beslut. Nu känns allt istället tryggt och fint. Jag kan slappna av och njuta av sommaren utan att tänka mer på detta för tillfället, det kunde verkligen inte gått bättre!

Jag fick också tränat idag och körde lite löparstyrka följt av 8km lätt löpning i den fina kvällssolen. Min fot blir bättre och bättre så jag tror övningarna jag kör har bra effekt. För första gången börjar jag nu få tillbaka lite känsel på insidan av foten där den varit borta. Det väcker hopp om att jag ska kunna bli helt återställd! Jag har också haft en allvarlig pratstund med foten och sagt åt den på skarpen att jag verkligen behöver den på lördagens tävling.

 På lördag blir det åka av, bli bra nu!!!

6 kommentarer:

anneliten sa...

Aha, så foten har inte tappat hörseln i alla fall ;-) Skämt åsido - hur kan man INTE hitta ett provsvar i journalerna. De där läkarna skulle behöva lära sig ett och annat om datahantering och dokumentation av oss inom "industrin".

MALIN sa...

Håller tummar och tår!
Nu är det snart semester, härligt!

Annika Rubinanka sa...

Ja låt orosmolnen skingra sig nu. Ha en skön semester och ni vet nog att vi är många som följer er resa och önskar er allt gott!
Kram Annika, Tjörn

Daniel sa...

Anneli - Nejdå! Foten hör fortfarande bra! ;)
Angående proverna så tog jag dom på vår IVF-klinik inför sista försöket i vintras och det verkar vara ett helt annat datasystem som är lite lurigt att komma åt. Vi beslöt därför att köra nya prover när vi ändå var i farten ;)

Malin - Tack! Du börjar väl också på måndag om jag inte minns fel? Vi kanske kan få till det där teknikpasset? :)

Annika - Tusen Tack!!! Nu är molnen borta och jag kan inte göra mer för tillfället! Önskar dig också en skön sommar!
Kram!!

Staffan sa...

Härligt Daniel, inte för att jag trott att något skulle kunna sätta käppa hinder i hjulen för er men det är ju ännu bättre att ha papper på saken!! Hoppas nu ni får en härlig semester ihop!

Daniel sa...

Japp! Nu är allt på papper och jag kan inte se hur detta ska kunna gå fel. Man hade ju också kunna ha otur och stött på en läkare som haft en dålig dag men det har varit positiva energier överallt :)
Ska se till att ha en skön semester! Tack Staffan!!!