11 aug. 2011

Ett pass med glöd!


Torsdagskvällen bjöd på ett riktigt fint pass inne på gymmet där jag körde på ganska hårt. Kanske inte optimalt med tanke på att det är tävling på lördag men å andra sidan tycker jag inte millopp kräver så mycket vila. Trodde att den regniga kvällen skulle locka in mycket folk på gymmet men det var ganska glest där så jag passade på ett köra ett styrkepass med tempo där jag växlade fort mellan övningarna. Det blev som ett enda långt superset på 40min för hela överkroppen och jag var ganska andfådd efteråt. Sedan toppade jag detta med 60min spinning där jag bl.a slog knut på vaderna till den jobbiga tysken.



Måste säga att "spinningmusik" inte riktigt är min smak, syftet är väl mest tempo som passar men annars är det inget jag går igång på direkt. Blev dock glad när jag fick cykla backar till Foo Fighters nya "Walk" för det är musik jag går igång på!



Trots musiken blev det ändå ett lyckat pass och som vanligt känns benen som nya efter spinning. Nu blir det inte mer träning innan lördag för nu ska det laddas för tävling på bästa sätt!

Schwoooosh!!!


2 kommentarer:

messan sa...

Tack du snälla! Det är så gott i hjärtevrån att bo i sitt drömhus.
Kram

Daniel sa...

Härligt att du "hittat hem"!!!
Kram!