30 aug. 2011

Hittade startknappen

Boostade mig med vätska och bra mat under förmiddagen som fick igång kroppen efter bakslaget från min bromsmedicin. Tog beslutet att köra ett pass på gymmet innan jobbet och det visade sig vara ett bra drag. Fick tryckt upp 36:59 i huvudet på tränaren som skrattade högt och gav mig ett stort grattis. Nu undrar jag vad han ska hitta på härnäst för något lär han koka ihop för att jävlas med mig? 150kg i bänkpress kanske? Milen under 36min? Ett marathon under 3h? Halvmaran under 1:20?


Passet gick riktigt fint och trycket i kroppen var tillbaka vilket gjorde mig väldigt glad. Lustigt att man kan ligga däckad kvällen innan och sedan rocka loss på gymmet dagen efter. Det kanske verkar dumdristigt av mig att göra så här men jag är van vid dessa biverkningarna trots att det var ett tag sedan jag kände av den här kraftiga sorten. När jag startade med min broms i början av 2008 körde jag stenhårt på gymmet och lyckades få ihop det bra trots en hel del biverkningar av medicinen. Jag känner min kropp väldigt väl vid det här laget och det gör mig trygg när det är så här!!!

Pigg och glad var jag efter passet och innan jobbet tittade jag in i "min affär" för att stilla mina cravings efter Flapjacks. Till min förskräckelse såg jag att dom ändrat om i affären och trodde nästan dom tagit bort mina älsklingar från sortimentet. Efter lite letande hittade jag dom bland baktillbehören och kunde pusta ut!

Tror det är dags att baka en laddning snart så jag har ett förråd inför höstens utmaningar. Om någon är intresserad så hittar ni mina flapjack-specialare här! Kör ni med LCHF så gör ni bäst i att inte klicka på receptet för då lär ni få mardrömmar! ;)

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

De är sjukt goda!Jag brukar ha med mig på långpassen. men det räcker med några smulor för att kroppen ska ticka igång. :-)

Suzan sa...

flapjacks är så mums!!

Daniel sa...

Ingmarie - Tar man en hel så slutar man aldrig springa ;) Riktiga bomber!!! :)

Suzan - MUMS!!! :))

mikael sa...

Min fru bakade Runekakor med blåbär till mig. Sött kan jag lova
Men de är goda :)

Daniel sa...

Låter gott! Har aldrig testat Runekakor, måste nog göra det!!!