8 aug. 2011

Markus födelsedag


Precis som förra året kommer jag även i år springa ultra och vara med att fira Markus födelsedag på Markusloppet. Anmälan är nu inne och jag ser fram emot att få damma av mina trail-Newtons och mitt lilla tält som jag ska fylla med allt som behövs under loppet. Alla löpare ska vara självförsörjande och med förra loppet i ryggen har jag nu lärt mig lite mer om att springa långt vilket känns tryggt inför årets lopp. Jag ser fram emot trevliga löparvänner, fin natur, femtioelva feltramp, gottebord vid vändningen, krampen från helvetet, kebabpizza och en skön bastu som avslutning!

Fler som tänker springa i år?6 kommentarer:

Mikael Björk sa...

Jag gör dig sällskap! :-)

Jag är med på gottebord, bastu och kanske pizza men struntar i kramp och feltramp. OK?

Elin sa...

Jag har tänkt springa det, men "problemet" är att jag har terminstentamen 4 dagar efter, och jag är osäker på om jag ska äventyra den för att ägna mig åt nöjen... Hur hade du gjort?!

Anna (Orka mera) sa...

Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill. Puckade puckade löparknä som inte vill.

Andrej sa...

Mikael Björns kommentar verkar väldigt lockande!!!

Ingmarie sa...

Är bra sugen men det är ju det där loppet i NY... :-)

Daniel sa...

Mikael - Det kommer bli trevligt detta! Ska bli bättre på att fylla på med salter och mineraler denna gången så kanske jag kan slippa krampen ;)

Elin - Lurigt det där men ser jag till mig själv så hade jag nog sprungit. Brukar bli seg fysiskt dagarna efter långa lopp men får samtidigt en skön mental kick som sitter i ett tag :) Kanske kan vara bra? ;)
Kul att du kallar det för "nöjen" ;)

Anna - jag vill jag vill jag vill också att du ska kunna vara med i år!!! Hoppas du blir bra fort!!!

Andrej - Plockar man ut godbitarna sådär låter det riktigt inbjudande ;) Häng på! :)

Ingmarie - Kanske lite tufft några veckor innan NY ;) Nästa år får du vara med! Tror detta loppet passar dig perfekt, nästan noll asfalt! :)