10 okt. 2011

Oreda i kroppen

Förra veckans provtagning följdes idag upp med ett besök hos min husläkare för att diskutera vad vi ska göra med mina värden. Tydligen är det ganska mycket oreda i min kropp vilket jag inte alls gillar, speciellt när jag inte vet varför? Jag har också sedan lång tid tillbaka en rubbning på sköldkörteln som kallas för hypotyreos och även dessa värden är förändrade vilket gör att vi får ställa om min medicinering. Sedan 1½ månad tillbaka har jag också haft problem med bihålorna från och till men nu vill det inte ge med sig och det har samlats vätska i öronen vilket gör att jag känner mig lite yr och groggy.

Jag tog idag fler prover för att gå vidare med mina dåliga blodvärde samt sköldkörtelvärde och mot öronen och bihålorna fick jag utskrivet ett kortisonspray. Jag ska även göra tryckutjämningar 10-20ggr om dagen och blir det inte bättre får jag en remiss till öron-näsa-hals mottagningen.

Lite surt med allt detta men det kommer säkert att bli bra och jag får lov att träna vilket är skönt. Till skillnad från förra veckans sjukhusbesök taggade jag till ordentligt efteråt och gav den här skitkroppen en ordentlig omgång på gymmet. På pappret kanske det ser illa ut men jag mår trots allt väldigt bra och när jag är förbannad på min kropp brukar jag få till riktiga kanonpass!


Körde ett stenhårt benpass på 60min och jag var ensam på gymmet vilket gjorde att jag snabbt kunde hoppa mellan dom olika övningarna. Det var tur att jag var ensam idag för benen är tunga att träna och jag gjorde mycket ljud ifrån mig när jag tog i så det knakade, tungt och explosivt så som min naprapat visat mig! Ett skönt pass som satt där det skulle och jag kommer aldrig att ge mig när det gäller den här skitkroppen, kom igen bara!!!

9 kommentarer:

MALIN sa...

Hoppas att din skitkropp (dina ord) visar bättre värden snart! Kram!

Kicki sa...

Hoppas att du får bättre värden nästa gång.
Ett tips som jag fick då jag gick med konstant bihålsinflamation var att massera med två fingrat på var sida om näsan i höjd med kindbenen. Hoppas du förstår hur jag menar.
Funkade suveränt för mig, så jag hoppas att det gör det för dig också.

Kul att du fick till ett bra benpass :)

Kram!

Suzan-Lottar ut 3 sportbh:ar på bloggen just nu! sa...

du kämpar som en sann krigare!

anneliten sa...

Dina prestationer blir ännu mäktigare när man tänker på förutsättningarna. Jag tror du gör helt rätt i att spöa skiten ur kroppen ibland, men glöm inte att vara snäll emellanåt bara.

Andréa sa...

Heja dig!!

Johan sa...

Fin bild:)

Daniel sa...

Malin - Tack! Det blir säker bra om ett tag! :) Kram!

Kicki - Tack för tipset! Testade detta efter att jag såg din kommentar igår och det kan nog påverka skiten känns det som. Jag fortsätter massera, tryckutjämna och medicinera så blir det nog bra snart :) kram!

Suzan - Grrr!! ;)

Anneli - Jag är envis! ;) Visst lyssnar jag när kroppen förtjänar det min igår svarade den fint så det var nog helt rätt att ge den en omgång och visst är det nyttigt! Mådde som en kung hela kvällen efteråt! :)

Andréa - Tack! :D

Johan - Benböj med mycket vikt, ser ut som ett russin i huvudet, kul att du gillade bilden :)

Anonym sa...

Hrmmm...betyder det att jag ska gå upp på gymmet trots hostan...HA! Det skall jag minsann fundera på! Har inte tränat på en vecka och det sätter sig rätt fett på humöret...

Krya på dig, tipsar om näskanna från hälsokosten - grym på att skölja ur gegga ur bihålorna.
/Hanna

Daniel sa...

Det beror på vilken typ av hosta? ;) Låter kanske dumt att dra till gymmet med dåliga bihålor men jag brukar dra min gräns vid halsont och feber samt gå på hur kroppen svarar. Det här med bihålorna tror jag är en irritation från torra slemhinnor som jag brukar ha problem med. Känns bättre och bättre med nya sprayen! :)

Tack för tipset om näskanna! Måste nog skaffa en sådan och förebygga när jag känner att skiten är på gång! Krya på med hostan!!!