7 okt. 2011

Vänner

När jag startade min blogg för lite mer än två år sedan räknade jag aldrig med att få så många nya vänner. Minns att jag var lite nervös första gången jag träffade personer som bara kände mig genom bloggen. Jag vet egentligen inte varför jag var så nervös men det är något speciellt att träffa personer som bara känner mig genom bloggen och detta tycker jag fortfarande. Första träffen tror jag var med Katarina som drog ihop ett vintrigt långpass som hon kallade för ”Alla Hjärtans Löpning” med efterföljande kallbad och fika vilket var väldigt trevligt.

Sedan dess har jag lärt känna massor av inspirerande personer genom bloggen och många har blivit mer än ”bloggvänner”. Jag har lite problem med vad jag ska kalla dem jag lärt känna genom bloggen för ”bloggvänner” låter lite tråkigt och som att det inte är ”på riktigt”. Många har jag också bara kontakt med via mail och dom bor på andra håll i världen men även dessa känns som ”riktiga” vänner trots att vi aldrig träffats.


Ikväll ska jag iaf träffa ett gäng riktigt sköna vänner som jag lärt känna genom bloggen. En jättefin inbjudan kom i brevlådan för ett tag sedan och det väntas sushi som jag verkligen gillar. Jag är säker på att det kommer bli en grymt trevlig kväll och utan min blogg hade jag aldrig fått kontakt med dessa inspirerande och härliga personer! Vi ses ikväll!!!

5 kommentarer:

Linda sa...

Åhh vad trevligt! Ni kommer säkert att ha det väldigt trevligt. Synd att jag bor i Dalarna då det säkert skulle vara kul att träffa dig o få lite inspirationo en rejäl spark i baken för att jag verkligen VERKLIGEN behöver träna. De flesta som skriver här verkar träna en hel del medan jag snubblade in här pga av vi har samma sjukdom.

Ingmarie sa...

Åh vad roligt!
Är säker på att det blir en superduper kväll!
Och jag är väldigt glad att jag träffat er. :-)
KRAM

anneliten sa...

Gissar att det är pyssel-Sara som gjort inbjudningarna - SÅ fina. Hoppas ni har kul.

Suzan-Lottar ut 3 sportbh:ar på bloggen just nu! sa...

wow, vilken vacker inbjudan! Hoppas maten smakar!

Daniel sa...

Linda - Det är verkligen synd! Hade gärna tränat med dig och gett dig pepp! Ska se om jag har långa ben som räcker en bit upp i landet så jag kan ge dig en spark istället. ;) Uppskattar verkligen att du hänger med här på bloggen och delar med dig av så mycket kloka ord! Tack och en stor kram!

Ingmarie - Det blev en riktigt lyckad kväll! Vi är glada över att fått lära känna er också! Kram!

Anneli - Bra gissning! ;) Vi hade himla kul och gjorde sushi tillsammans :)

Suzan - Trodde nästan det var frågan om ett bröllop med så fina inbjudningar ;) Gott blev det!