21 jan. 2012

Det gick ju!


Jag lyckades med att både äta kakan och ha den kvar för dagens tuffa backar i skogen gick fint med energi hela vägen. Det var också mycket energi bland löparna trots grisigt väder och min grymma fru var med idag och imponerade stort! Dom där 14 kilona hon tappat under hösten gör verkligen susen för löpningen! Så här glad var hon efteråt!


Själv drog jag backar med Sara och det är riktigt roligt att hon är tillbaka efter alla motgångar och kan köra passen fullt ut. Vi springer ganska lika men ändå olika vilket gör att jag direkt märker mina svaga punkter och får jobba lite extra för att hänga med hennes snabba rygg. Jag brukar känna mig snabb utför men idag fick jag verkligen jobba för att orka hänga med på dom snabba partierna!


Banan var lång med en insats på ca 1300m och en joggvila på ca 300m. Mot slutet av insatsen var det också lite extra lerigt där det var riktigt roligt att forcera igenom all skit. Det är nästan så det känns tryggare att springa på detta underlaget när man har farten med sig än när man joggar lugnt och fötterna gärna vill vricka till på ojämnheterna. Vi körde denna banan 8ggr och det blev ännu ett grymt pass i skogen! Precis som sist ser jag verkligen fram emot nästa gång!

Två nöjda löpare! Vatten på linsen gör att vi ser lite lustiga ut ;)


12 kommentarer:

Suzan sa...

Kul att ni kan springa och ha så kul ihop! )

Johan sa...

Hej DANIEL!
Hade verkligen tänkt att medverka idag. Tyvärr har jag åkt på ngn sorts baskelusk o fått feber. Bra att det blev lyckat iaf.. :-) Planerar för att medverka framöver.
Vi ses

Anonym sa...

Såg inte några svagapunkter när du susade förbi idag. :-)
//Johan

Lisa sa...

Härliga bilder! Blir sjukt avundsjuk:)

Ingmarie sa...

Shit vad bra! Och barmark har ni också! Vi ses 11-12/2 hoppas jag!

Anna (Orka mera) sa...

Vilken härlig dag! Bra tajmat innan snön slog till! Eller ni har sluppit det hos er???

Daniel sa...

Suzan - Det er verkligen toppen med ett gemensamt intresse! :)

Johan - Backarna väntar på dig! Krya på dig nu så du kan hänga med nästa gång!

Johan - Tack för det! :) bra jobbat själv! Vi var grymma idag!

Lisa - Hoppas du blir bra snart så du också kan få släppa loss benen!

Ingmarie - Kul! Hoppas vi fortsätter ha barmark tills du kommer på besök!

Anna - Det kom en massa snöblandat precis när vi var klara och det höll på ett tag inpå eftermiddagen fast det är fortfarande barmark här nere :)

Sara sa...

Det är nyttigt att springa tillsammans för man får ett hum om styrkor och svagheter. Jag var inte medveten om att jag blivit så bra i utförslöpningen :) Sen susade du som en vind genom skiten, och jag tappade jättemycket på dig där. Det behöver jag definitivt jobba på! Gott jobb :)

Daniel sa...

Visst är det nyttigt! Allt lika kul att springa ihop med dig och det ger ju så bra träning! Vi kommer bli grymma i år också! :)

Ingmarie sa...

Ja låt oss hålla tummarna! Du vet ju hur det är med SJ och snö....;-)

Sara sa...

Det är perfekt att vi är så jämna och kan hjälpa varandra. Vi kommer peppa och sparra varandra till häftiga resultat i år!

Daniel sa...

Ingmarie - Ska hålla tummarna för det kan verkligen behövas med SJ ;)

Sara - Det kommer vi!....och vi ska se till att du kommer under 37min så det visslar om det :)