3 feb. 2012

BilenPåServicePasset

Så var det dags igen för en service av den ena bilen.....jag det stämmer Karin! Det var dags nu igen fast inte samma bil som sist! ;)

Lämnade bilen tidigt på service och tog mig bort till gymmet där jag tränade medan bilen blev fixad. Normalt brukar promenaden till gymmet bli en bra uppvärmning men idag hade den motsatt effekt. Det tog lite tid att få upp värmen och jag fick kört en hel del styrka för överkroppen som kändes bra när frosten väl släppte.

Sedan sprang jag i 90min på löpbandet för att få ihop lite distans och jag ville verkligen upp i 90min då jag drar min gräns för långpass där. Det råder skilda meningar om vad ett långpass är men för mig är det tiden och det ska vara minst 90min för att jag ska kalla det långpass, distansen kommer i andra hand.

Anledningen till långpass en fredag var för att jag inte vet vad det här vädret kommer ställa till med i helgen. Vi kommer köra tuffa backar i skogen imorgon där det också kommer bli mycket distans då vi brukar komma upp i nästan 20km. Skulle jag få nog av kylan på lördag och inte orkar ge mig ut på söndagens långpass kan jag istället sitta inne utan att känna mig stressad över uteblivet långpass. Kommer jag ut blir det bara en bonus!


Efter mitt långa träningspass satt det fint med kaffe och en välfylld räkbaguette på kafét över gatan innan jag promenerade ut för att hämta bilen som var färdig. Summerar förmiddagen med 50min styrka, 90min löpning samt 60min kylig promenad. En bra start på helgen!

4 kommentarer:

Suzan sa...

Ååhh...räkor!

plantin sa...

bra pass och vilken macka!!!

biffen

Ingmarie sa...

DET kallar jag en finfin start!

Daniel sa...

Suzan - Gillar inte att pilla dom men dom är goda att äta! :)

Plantin - Bästa belöningen efter ett långt pass!

Ingmarie - Exakt!! :)