2 feb. 2012

Slirig fartlek


Jag valde skogen för dagens fartlek och idag var kroppen tillbaka efter gårdagens bakslag, det var dock ganska slirigt då det damp ner ett lättare snötäcke igår. Eftersom det stod fartlek på schemat gjorde det egentligen inte så mycket utan det blev ganska naturligt att dra på där det fanns fäste för att sedan ta det lugnt på dom hala partierna.

Jag passade också på att testspringa slingorna där vi brukar köra backpass med Löparprojektet på lördagarna. Till min glädje var dessa fullt "springbara" så det kommer nog bli ett bra backpass på lördag trots snön. Tror dock jag säkrar lite och kör med mina spikskor där jag lägger på 7mm spikar istället för 5mm vilket jag brukar ha som standard.

Det blev ett bra pass trots lite slir och 12,5km avverkades med ett snitt på 4:55min/km vilket kändes helt ok med dagens underlag. Kul också att kroppen var tillbaka idag och den tackade när den fick en varm bastu efter passet!

6 kommentarer:

Suzan sa...

Har du ngn rolig app som tar dina bilder eller är det telefonen som har ngn spännande funktio? =)

Anonym sa...

Skönt med rapport från skogen. Jag måste erkänna att jag var lite orolig. :-)
Även om det ser lite kallt ut. Väderrapporten säger inte att det ska bli direkt varmare heller. Vi får springa oss varma helt enkelt. :-)
//Johan

Sara sa...

Instämmer med Johan! Snart kör vi igen - wiiihaaaa!

Ingmarie sa...

Lova att ta bort allt det där vita (och ev. genomskinligt halt underlag) till nästa lördag. Du får gå runt med en hårtork i värsta fall. ;-)

Linda sa...

Kul att se att även ni i Skåne har fått snö:). Jag är redan trött på eländet o vill ha vår. Var försiktig när du springer i snön så du inte halkar o bryter något.

Daniel sa...

Suzan - Jag har en liten GoPro som är ganska vidvinklig ;) www.gopro.com

Johan - Vi lär få springa oss varma! Men det ska väl gå? ;)

Sara - Imorgon kör vi så snön yr! \../\../

Ingmarie - Det flyger bort i fartvinden imorgon! :)

Linda - Kul och kul! ;) Ska försöka vara försiktig! Tack för omtanken och trevlig helg på dig!