2 jan. 2013

Nytt år nya tag


Så var årets första pass på gymmet avklarat och precis som vanligt efter nyår var där ett gäng nya ansikten. Det är nästan sorgligt på något sätt när man vet att dom med största sannolikhet inte kommer vara där mer än någon månad, sedan ser man dom aldrig där igen. Synd!

Själv tränade jag mestadels benen med två tuffa serier där jag körde lite överkroppsstyrka mellan serierna så benen fick vila. Avslutade sedan med ett pass på Powerplaten och fick ihop lite över en timmes fin träning. Jag har också kört 100 up nu i två dagar och måste säga att övningen är riktigt spännande!



Jag trodde inte att övningen skulle vara så jobbig och det känns verkligen som höftböjaren får sig en omgång. Sista 30 är riktigt jobbiga och jag får anstränga mig för att hålla god teknik hela vägen. Jag är heller inte i världens bästa form och har slarvat med löpskolningen senaste tiden vilket kan vara en förklaring till att det är så jobbigt. Det ska bli intressant att se hur det går framöver och om det blir lättare efterhand så att jag kan öka frekvensen med bibehållen teknik. Hoppas ni andra fått en bra start med 100up!



3 kommentarer:

messan sa...

Tack för påminnelse:)! Imorrn blir det ett pass igen:))))).
Kram

Lisa sa...

Åh alla dessa januari-tränare! Snart blir vi av med dem...

Men i sthlm har de inte ritkigt kommit igpng ännu. Jag misstänker att de flesta fortfarande är bakis sedan nyår. Haha.

Daniel sa...

Messan - Hoppas du fick ett bra pass!

Lisa - Oj! Festade stockholmarna så hårt? ;) Hehe!