28 aug. 2013

Beet it


Inför lördagens tävling tänkte jag ladda lite extra med Beet It som det skrivits mycket om senaste tiden. Jag kör ju redan med spenatdrinkar som borde ha liknande effekt men att ha koncentrerad rödbetsjuice i smidig förpackning har sina fördelar ibland. Dom är tyvärr ganska dyra men jag tänkte ha dom som "nödraketer" när jag är på ställen där jag inte har tillgång till en mixer.. Inför tävlingen på lördag tänkte jag dock endast köra med Beet It för att se hur det funkar. Vill någon läsa mer kring detta med nitrat så kan ni gå in på Johans blogg för mer info.

När det gäller laddning så kan jag tillägga att jag också har laddat med ett fint intervallpass på 3x(3min+2min+1min) med 1min ståvila rakt igenom. Inför sista setet blev vilan dock lite längre då jag stötte på Katarina och Sara i parken. Benen kändes helt ok och jag är fortfarande väldigt hoppfull inför lördag!

2 kommentarer:

Andreas Åkesson sa...

Härligt att fler upptäcker Beet-It. Jag själv dricker ju den dagligen och jag har blivit snabbare och springer längre, sen om det beror på juicen, är väl en annan fråga. Men sämre har jag inte blivit. (:

Daniel sa...

Låter bra! Jag tror mycket på detta och har själv märkt fin effekt av spenat. Tyvärr gick loppet skit i helgen men det var inte juicens fel. Ska testa igen på en halvmara nu i september....