2 maj 2010

2/5 Dom andra

Tänkte jag skulle berätta lite om mitt lopp men det finns nog inte så mycket mer att säga än att det återigen gick toppen hela vägen. Jag har ju skrivit mycket om banan här på bloggen innan så den har nog de flesta koll på. Hur som så öppnade jag hårt och sprang ut som första löpare över fairway på Trelleborgs golfklubb. Sedan gick loppet av bara farten.

Hade grymt pigga ben i starten och öppnade hårt för första gången!
Kul att testa lite ;)

Härligt att få rycka i starten, första kilometern gick på 3:42 ute på golfbanan. :)
Blev dock omkörd senare, höll 3:e platsen fram till 6km och tappade retligt nog
4:e platsen med bara 1km kvar trots att jag då låg på max.

Det viktigaste för mig detta loppet var nog inte så mycket mitt eget lopp utan alla andras. Ville att dom andra skulle få en trevlig upplevelse och det blev det verkligen. Arrangemanget flöt på bra och alla var glada, jättekul att se då jag själv varit med och arrangerat loppet.


Vi hade ju också vårt Bloggjoggarlag som bestod av mig, Mikael och Joel. Det gick bra för oss alla tre och för Mikael var det premiär på halvmaran. Han kom in på en riktigt fin tid och jag har nog aldrig sett ett sådant högt skutt under en halvmara. Måste vara rekord! ;) Enligt vittnesutsaga ska han även ha hjulat på banan! Respekt!!!


Vill också passa på att tacka alla andra som gjorde detta loppet så lyckat. Vet att många har lagt ner mycket jobb för att få ihop allt. Kul att alla bitarna föll på plats så bra. Fick många fina minnen från dagen!

Nu ska jag åka till Lund för att hjälpa Johan fixa sub50 på milen. Benen känns bra idag och kommer nog må bra av att få lite genomblödning, rapport kommer senare!

8 kommentarer:

~●Helena Pettersson●~ sa...

Hehe!! Gillar skuttet.. :)


Du, tänkte bara fråga en lite knasig fråga kanske... Så man får arangera ett lopp och också tävla i det? Alltså hur funkar det där? Om du tex skulle vinna ett lopp som du är med och arangerar, kan det bli sura miner då? Bara jag som har noll koll och funderar lite. :)

Mikael Björk sa...

:-) Ha!

Vilken fin bild. Din personliga fotograf hade ett hårt jobb utmed banan.

Än en gång - jag hade väldigt roligt hela vägen!

Daniel sa...

Helena - Har noll koll på det där men jag tror inte det är några problem.

Mikael - Min fru tog många foton igår ;). Jag skrattade gott igår när jag såg ditt skutt :). Jag mailar gärna bilden till dig om du vill ha den.

Mikael Björk sa...

Du får gärna maila bilder från loppet. Om du har några fler där jag är med. Eller vi.

c.m.bjork [at] gmail.com

Daniel sa...

Jag skickar över ett gäng blider ikväll! (Måndag)

Joel R sa...

Ju mer jag suger på det så var den gångna helgen en av de bästa på länge. Tackar och bockar för gästfriheten och tror bestämt att jag träffat en ny vän på ålderns höst :-)

Daniel sa...

Håller verkligen med Joel! Detta var en riktig toppenhelg. Så glad att jag började springa när man får sådana här upplevelser och nya vänner.
Det var ett rent nöje att ha dig på besök! Detta gör vi om igen!!

Sofie sa...

Joel, EN ny vän....syftar du på mig då eller....hiiihhii...

Helt enig med Daniel iaf, det var supertrevligt att vi fick det STORA nöjet att få lära känna dig och du är mycket välkommen tillbaka!

Mikael, inte hann jag tänka på att du gjorde ett sådant glädjeskutt vid havet när jag fångade dig på bild, så förvånad jag blev när jag tittade på bilderna efteråt. Hur bär du dig åt?

; ) Sofie