3 okt. 2010

3/10 Träningen är igång!


Då har äntligen förkylningen släppt och idag blev det innebandy. Jag gjorde två riktigt dåliga matcher där ingenting stämde, benen var tunga och jag var inte alls vän med bollen. Kanske inte helt oväntat efter förkylningen men det är ändå skönt att vara igång med träningen igen.

Jag är fortfarande övertygad om att något är fel i kroppen och jag ska försöka vara snäll mot mig när jag tränar tills jag vet vad som felar. Det här med att vara snäll mot mig själv är något jag har svårt för men jag ska verkligen jobba på det. Ni som har varit med här på bloggen minns kanske detta inlägget? När jag känner att kroppen inte vill som jag vill och speciellt när jag märker att det kan vara ms-skiten som spökar så får jag gott om bränsle i min träning och vill ge skiten en ordentlig omgång. Det där är både bra och dåligt, nu tror jag dock inte det är ms:en som ställer till det så därför tar jag det lite lugnt trots allt. Jag har en telefontid med en läkare imorgon så får vi se vad som händer, tror fortfarande att det kan vara järnbrist men ändrar ingenting med kost och annat innan jag vet vad proverna visar.

Vill också passa på att tacka för att så många tog sig tid att skriva och kommentera mina funderingar kring det här med eventuell järnbrist. Ni är bäst!!! ;)

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

jag tycker du är bäst! :-) I morgon får du kanske lite svar. Provtagningssvaren får du väl vänta på några dagar. jag har förresten testat newton i dag.:-) det blir shopping i NY! Vi måste bestämma var vi ska ses med!

Daniel sa...

Det blir bara en telefontid imorgon, förhoppningsvis hinner jag ta proverna innan NY men svaren får jag nog vänta på tills efter.

Kul att du äntligen testat ett par Newtons. Tror ju dom kan passa dig som handen i handsken :). Har lagt ett mail till dig angående NY.

John sa...

Jag tror på järnbrist eller eventuellt en liten höstdepression. Oavsett vad det rör sig om så är jag övertygad om att det ordnar sig inom en snar framtid!

Jenny sa...

Hoppas det blir bra, vad det nu är är som inte riktigt stämmer! Helt klart är ju i vilket fall att du har en grym urstark fysik och det kommer du långt med! Håller mina tummar att du är "fit for fight" snart igen!

Daniel sa...

John - Skönt att du tror det löser sig, det tror jag också :)

Jenny - Visst är jag i bra skick! Lite det som är tanken med min träning också.... När man inte har kroppen med mig så kommer man snabbt på benen igen om man är i form :)