9 juni 2011

Vill mycket

Jag hade höga ambitioner inför Malmömilen nästa lördag och ville verkligen få till träningen på bästa sätt. Nu lyckades jag istället sabba benet under husrenovering och mitt fokus har legat på viktiga läkarkontroller istället för löpningen. Jag ville verkligen träna tufft denna veckan men istället har jag fått hålla igen lite och alternativträna med styrka, så blev det även idag med mycket tungt för ryggen samt en hel del bålstyrka.


Nu är dock benet i stort sett bra och det onda har försvunnit, kvar finns bara en lite avdomnad känsla i foten som förhoppningsvis snart försvinner. Jag kommer dock fortsätta ta det lite lugnt och ladda inför lördagen som kommer då Sara har fina saker på gång. Kanske kommer detta boosta mig inför Malmömilen för jag vet att hon har en massa roligt och jobbigt inplanerat. Jag har dessutom hela nästa vecka på mig att formtoppa och det fina med millopp är att man inte behöver så lång uppladdning och vila inför som med andra längre lopp. Malmömilen SKA springas och jag kommer hitta fokus nästa vecka när det närmar sig, ska bli spännande att snart få tävla igen!

9 kommentarer:

Adam Crona sa...

Lycka till Daniel, hoppas jag hinner bli frisk till på lördag. För då ses vi isåfall! Dock har min uppladding/träning varit en katastrof so far.

Malin sa...

Hej Daniel!

Längesedan jag hälsade på, ser att det händer mycket och håller tummarna för att Socialstyrelsen tar det enda och rätta beslutet.
Hoppas ni får en fin sommar!

Kram
Malin (cillaa)

MALIN sa...

Fick just tag i en barnvakt tills på lördag - det hängde på en skör tråd.
Ser fram emot det hela!

Andrej sa...

Skall bli kul att få läsa tiden du får!

Sara sa...

Du vet ju vad jag brukar säga: De lopp som gått bäst är det där uppladdingen skitit sig och man får ta det som det kommer + vila sig i form is the shit:) Du har en sån bra kontinuitet i din träning att jag inte hyser några tvivel om stordåd från dig. Du är alltid kanon!

Och så får vi lite fart på dig på lördag :)

Staffan sa...

Jag tror det ligger mycket i det som Sara skriver, några pass som inte blir av är inte hela världen så länge kroppen är hel.

Det ska bli spännande att se resultaten eftersom jag är övertygad om att du med din kontinuitet och höga nivå har bättre tider än dina 37:52 i kroppen, du har bara inte fått ut max på milen ännu!

Daniel sa...

Adam - Tack! Hoppas du blir frisk fort så du hinner komma i superform! :)

Malin - Hej!!! Kul att höra ifrån dig och tack för tummarna! Hoppas allt är bra och ha själv en riktigt fin sommar! Kram!!!

MALIN - Kanon att det löste sig! Ska bli roligt att ses, det var ju knappast igår! ;)

Andrej - Jag är också själv spänd på tiden. Har inte riktigt koll på min form så det ska bli spännande! :)

Sara - Det brukar stämma bra det där! Mitt pers från Änglamilen förra året tog jag bara som en snabbdistans inför Stockholm Marathon och den tiden står sig än ;). Får väl se vad det blir? ;)

Staffan - Ser man på helheten så har det faktiskt gått bra och jag har egentligen inte gjort något uppehåll, bara lättat på gasen lite. ;)
Jag sprang 38:11 på milen under halvmaran i april trots mycket vind så det borde gå att pressa en del på 37:52. Ska bli spännande att se vad jag har i kroppen! :)

Therese sa...

Skönt att benet börja bli som vanligt igen! :) Jag har just bestämt att jag ska ta mig ner till Malmö imorn och hänga på Saras träningsdag! Så då ses vi, ska bli roligt!

Daniel sa...

Vilken överraskning!
Jättekul Therese!!!