1 sep. 2011

Sega ben, men vad gör väl det?


Min tanke var att köra någon typ av snabbdistans när jag gav mig iväg på dagens löppass. Jag kände direkt att det skulle bli tufft eftersom benen var blytunga. Hoppades på att det skulle släppa efter uppvärmning och lite stretch men det ville sig inte alls idag. Tror att tisdagens tuffa löpbandspass tog hårdare än vad jag räknade med och det sitter fortfarande kvar i kroppen. Löpbandet är verkligen speciellt och med tanke på att det var "premiär" är det nog inte så konstigt att det tog lite extra...

Det blev istället 12,5km "mellanmjölk" och jag var snäll mot mina ben för dom förtjänar det verkligen! Dom här benen har tagit mig riktigt långt senaste månaden och jag är väldigt tacksam över detta. Dom har sprungit milen under 37 minuter och dom har fixat den tuffa kvalgränsen till New York Marathon trots en skitdiagnos och tunga bromsmediciner. Bäst av allt så har dom gjort det möjligt för mig att bli förälder då jag är övertygad om att läkarundersökningarna inte gått så bra som dom gjorde om det inte vore för löpningen!

Om tre veckor drar vår utredning igång på allvar och nu jag kan sitta där rak i ryggen med mitt godkännade som trygghet. Min sjukdom är inte med i leken längre och jag är precis som alla andra, en fantastisk känsla!!!

8 kommentarer:

Kicki sa...

Tycker det är lite skrämmande villke krav det är på dom som vill adoptera. Medans dom som kan skaffa barn själva kan göra det hur som helst. Trotts att inte alla av dom är lämpliga som föräldrar.

Håller tummar och tår för att allt skall gå bra för er och att ni inte skall stöta på några hinder på vägen.
Kram.

Suzan sa...

Alltid så underbara bilder här!!

Andrej sa...

Grattis till tunga ben och ett blivande föräldraskap!

Daniel sa...

Kicki - Visst är det höga krav och man ska vända på varje sten! I höst väntar diverse intervjuer och djupintervjuer som ska analyseras av psykolog och mot slutet blir det också ett "nätverksmöte". Där samlar vi ihop våra närmsta som familj och vänner så dom får träffa dom också.
Sedan kommer kraven som varje land har för att just få adoptera från dom. Det kan vara allt från BMI till inkomst....kostar pengar gör det också ;)
Jag tror allt kommer gå jättebra och det ska bli spännande! Tack för dina tummar! Kram!

Suzan - Kul att du gillar bilderna! Har nu nytt kamera så det blir lite mer vinkel på dom ;)

Andrej - Tackar!!! :)

Sofie RW sa...

De är intressanta grejer de där benen. Och som de kommer att fortsätta flyga fram!

Daniel sa...

Benen lever verkligen ett eget liv ibland ;)

mikael sa...

Jag tycker det är bra med tuffa krav för att bli adoptivföräldrar.
Visst har det varit jobbigt med alla motgångar man möter ...

Väntar med spänning på alla inlägg om er adoption. Vill veta allt :)

Daniel sa...

Helt klart är det bra med tuffa krav och dom finns där av en anledning! Det kommer bli en spännande höst! :)